De modellen Cat® serie M en MXE – gewoonweg intelligent

966m_smartiron_couv_mc.jpg

HOE KAN DE DIGITALE AANPAK UW RENDABILITEIT VERHOGEN?

De fabrikanten van materialen en uitrustingen en softwareontwikkelaars zorgen er vandaag de dag voor een steeds productievere en rendabelere digitale werf.
Met de huidige technologie kunt u een comercieel centrum inrichten, de funderingen van een woonzone leggen of een sleukf bouwen, uw projecten beheren tot de eindfacturatie zonder dat er een stukje papier aan te pas komt.

MEER WETEN?

 

Caterpillar

 

PAYLOAD TECHNOLOGIE: VERHOOGDE EFFICIËNTIE

Met Cat® Production Measurement zorgt de wiellader van de Serie M Cat voortaan voor een uitzonderlijk precieze weging van het laadvermogen dankzij ons allernieuwste ingebouwde weegtoestel, het meest geavanceerde op de markt.

MEER WETEN?

 

 

eco-carburant

eco-carburant

 

GESLAAGDE LANCERING IN EUROPA

De Cat® XE technologie werd overal in Europa enthousiast onthaald. In deze korte video zijn enkele Europese klanten lovend over de voordelen van de motorpropulserende groep met spitstechnologie waarmee ondermeer het laatste model 972M XE van wielladers is uitgerust.

MEER WETEN?

 

 

DE 336F XE HYBRID: HARD AAN HET WERK, LICHT IN BRANDSTOFVERBRUIK

U wenst de productie van verwerkt materiaal te verhogen en tegelijkertijd de totaalkost zo laag mogelijk te houden? Kies dan voor de 336F XE Hybrid. De technologieën van de serie Cat® Connect GRADE en PAYLOAD leveren u een enorme productiviteitswinst op. Kijk maar ...

MEER WETEN?

 

DE JUISTE KEUZE

Wanneer u een model Cat® 966M XE met geïntegreerde Cat PAYLOAD technoligie aankoopt of huurt, kiest u duidelijk voor snelheid, kracht, veelzijdigheid en rendabiliteit. Deze dozer laat u werken in alle comfort en met hoge productiviteot dankzij de blokkering van het schijfdifferentieel, de ruime cabine, de uiterst eenvoudig te bedienen elementen en een verbeterd besturingssysteem.

MEER WETEN?

966M XE

 

EEN SLIMME KEUZE

Koop of huur een wieldozer Cat® 972M XE met geïntegreerde Cat PAYLOAD technologie indien u het maximum wenst te halen uit uw machinevloot. Of het nu gaat om laad- of graafwerken, u zult vast en zeker de krachtige prestaties van het onderstel en de reactiviteit van de hydraulische systemen appreciëren. Om dan nog te zwijgen over het vermogen en het gebruiksgemak.

MEER WETEN?

972M XE

 

MAXIMAAL VERMOGEN

De wieldozers van de serie Cat® M schrijft geschiedenis in de vier windhoeken vand e wereld. Over de hele wereld waarderen de klanten de prestaties, het gebruiksgemak en de hoge rendabiliteit van elk model van deze serie M MWL, waaronder de modellen 966M XE en 972M XE.

MEER WETEN?

 

EEN TRANSMISSIE MET SLIM VERMOGEN

Ontdek de continu variabele transmissie van Caterpillar en zie hoe we beproefde technologieën aanwenden om u heel eenvoudig een zo hoog mogelijk rendement te verlenen.

MEER WETEN?

 
Print article